понедељак, 24. децембар 2012.

BROJNAICA...TURMALIN

Turmalin - Inspirise razum, donosi prijateljstvo, srecu i zdravlje. Pojacava osecanje ljubavi i samouverenosti. Poseduje svojstvo magneta. Boja: crna, zelena, roze, zuta, plava, boje lubenice. Ima veliki spektar delovanja. Posebno pozitivno utice na nervni sistem, dovodi snaznu energiju u sve organe i regenerise ih. Crni turmalin stiti nosioca od tudjih negativnih uticaja. Oslobadja psihicke blokade, negativnu energiju, zracenje svih vrsta.
Ima jak uticaj na ljubav i prijateljstvo, kojima daje stabilnost i trajnost. Mnogi ga nazivaju kamenom muza jer svojim duginim bojama inspiriše i podstiče kreativnost.


Duhovno - Pomaže u boljem razumevanju sebe.
Psihički - Povećava samopouzdanje i uklanja strah. Oslobađa od ideje da se osećate kao žrtva i uči da se kroz životne nedaće krećete s odlučnošću i osmehom. Leči bol posle gubitka.
Fizički - Crni turmalin odbija negativnu energiju i neutralizuje blokiranu energiju unutrašnjih organa. Zeleni jača telo i duh, dobar je protiv glavobolje i migrene. Prozirni detoksifikuje, a plavi oslobađa od stresa i daje miran san.

Нема коментара:

Постави коментар