среда, 29. мај 2013.

MINDJUSE







недеља, 19. мај 2013.

OGRLICE-MIX KRISTALA...ZLATNA I SREBRNA






среда, 15. мај 2013.

OGRLICA...BISERI SA MAJORKE..CHANEL SS13




OGRLICA...MIX KRISTALA..ZLATNA...

субота, 11. мај 2013.

NARUKVICE..AHAT...GORSKI KRISTAL...ONIX...AKVAMARIN






Ahat je kamen opuštanja, mira, pročišćenja, ravnoteže, meditativnosti, vitalnosti, uzemljenja, smanjuje bol, balansira jin i jang energiju, stimuliše analitičke sposobnosti, budi skrivene latentne talente, jača vid, pomaže kod stresa, stabilizuje auru.
Ahat uravnotežava suptilne energije. Kaže se da pomaže u zaštiti, pogotovo zaštiti dece. Nadodaje hrabrost i pojačava kreativnost kod učenika ili umetnika. Njegovo pojačavanje energije dolazi u talasima, tako da je koristan kada je potrebno prevazići neku situaciju.
Ahat pomaže ljudima koji imaju problema sa praštanjem i u slučajevima kada je problem otpustiti gorčinu i očajanje pogotovo u odnosima sa drugim ljudima, porodici ili ljubavi. Nosite ahat ako se osećate sputani, pod pritiskom, zatvoreni i prigušeni u trenutnim dužnostima. Ukoliko imate u vidu teške pretstojeće bitke na porodičnom i poslovnom planu gde vam je potrebna snaga i hrabrost da budete iskreni pre svega sa sobom i istrajete na svom zacrtanom cilju, ahat je kamen za vas.
Ahat pojačava fizičku brzinu, u trčanju, maratonu, atletici. Deluje na pluća, krvne sudove, limfni sistem, probavu, anoreksiju itd.
Ovaj kamen sluzi za olakšavanje bolova bilo kog porekla. Žuti deluje antidepresivno, a zeleni smiruje disajne i srčane smetnje. Plavi ahat olakšava probleme sa grlom. dok ružičasti ublažavaju ljubavne teškoće. Voda ga čisti, dok ga sunce osvežava energijom.
Umirujući kamen koji donosi snagu i stabilizaciju telesne energije.
Duhovno - Podiže svest, podstiče meditaciju i duhovni rast.
Psihički - Olakšava prihvatanje samoga sebe jer razvija samopouzdanje i samoanalizu. Poboljšava koncentraciju i olakšava dolazak do praktičnih rešenja. Podstiče ljubav prema istini.
Fizički - Nosite ga ako imate problema sa želucem. Dobar je za matericu i jača plodnost kod žena.

четвртак, 9. мај 2013.

OGRLICA...AKVAMARIN...NARUKVICA...AKVAMARIN,ZEOSIT,AHAT...NARUKVICA...ZAD,AHAT,MESECEV KAMEN...MINDJUSE,,,LEPTIRICI...GORSKI KRISTAL.





Akvamarin je dragi kamen rođenih u znaku Škorpiona, a može ga nositi i osoba u znaku Bika. Svojom zelenkastoplavom bojom podstiče osećaj vernosti i postojanosti i zato se koristi i kao amajlija koja učvršćuje vernost u vezi i braku. Poznat je kao kamen hrabrosti i odvažnosti.
Osim toga podstiče brze intelektualne reakcije, daje mir, umirujuću komunikaciju i štiti auru. Po starom verovanju ima lekovita svojstva kod upale grla, desni, creva i jetre. Pomaže i kod zubobolje.
Pomaže nam da spoznamo istinu, kao i da je glasno izgovorimo. Podstiče sposobnost govora, volju, samopouzdanje i veru u moć istine i ljubavi. Nosioca oslobađa od podsvesnih strahova i kočnica. Dobro deluje na grlo i olakšava sve probleme vezane za predeo vrata, tiroidnu žlezdu i govor. Omogućava nam kreativnu inspiraciju. Čisti se pod tekućom vodom, a puni se energijom na suncu.
Poznat je kao kamen hrabrosti i odvažnosti. 
Duhovno - Njegova umirujuća energija smanjuje stres, pa je dobar za meditaciju. Izoštrava intuiciju.
Psihički - Pogoduje osetljivim ljudima. S njim ćete biti tolerantni i prevladaćete različite predrasude. Preporučuje se i ljudima koji na poslu imaju veliku odgovornost.
Fizički - Koristan je kod problema disajnih puteva, astme, umiruje upaljeno grlo. Harmonizuje rad štitne žlezde i hipofize.