понедељак, 31. децембар 2012.

UNIKATNI NAKIT NATASA-BISERI SA MAJORKE








Biseri simbolizuju ono najbolje u nama, čistoću, iskrenost, mudrost i integritet. Oni nas potsećaju da hodamo sa dostojanstvom. 

Biseri dolaze u čitavom mnoštvu boja, srebrnkasto beloj, ružičasto crvenoj, crnoj boji, voštanog su sjaja. U 13 veku se smatralo da leče mentalne bolesti i ljubavnu tugu- Biseri su simbol skromnosti, čednosti i čistoće, ljubavi, uspeha i sreće. 

Japanci su oduvek visoko cenili bisere, i često su pripisivali dobru sreću onima koji ih nose.

Biseri pomažu samoprihvatanje. Oni podižu duh i čine da se osećate mirni i spokojni. Simbolika bisera je značajna. Zrno peska se vremenom transformiše u objekt neviđene lepote. Svojim skromnim početkom biseri označavaju čisto srce i nevinost i pomažu nam da stupimo u kontakt sa našom nepomućenom suštinom.

Beli biseri su simboli čistog srca i uma, nevinosti i vere. Zlatni i crni su odlično sredstvo prosperiteta.

Biserna ogrlica reguliše telesnu težinu, upozorava na lažna prijateljstva i opasnost.

недеља, 30. децембар 2012.

NARUKVICA...CITRIN,AHAT

Citrin je kamen uspeha i izobilja. Parira egu i smanjuje njegov uticaj. Donosi sreću, optimizam. To je simbol nade, mladosti, zdravlja i vernosti.
Citrin je povezan sa samopoštovanjem, pravilnom upotrebom lične moći i obiljem. Samopoštovanje čini osobu sposobnom da izražava ličnu snagu na razuman način. Sa druge strane, sposobnost izražavanja lične snage vodi do obilja, i to ne isključivo materijalnog obilja. Potstiče kreativnost.
Citrin je sjajni žuti providni kristal koji snažno provodi toplu svetlosnu energiju. Nosiocu jača volju, mentalne sposobnosti, podstiče imunitet i metabolizam. Pošto najviše utiče na predeo sunčanog pleksusa i trbušnih organa, koristi za sve bolesti u tom delu organizma. Uz to deluje antidepresivno, podiže raspoloženje i unosi harmoniju u naš život. Čisti ga tekuća voda, a regeneriše se uz ametist i hematit.

четвртак, 27. децембар 2012.

FASHION JEWELRY NATASA





среда, 26. децембар 2012.

BROJNICA-AKVAMARIN,GORSKI KRISTAL

.GORSKI KRISTAL.....Gorski kristal, Kvarz, je najmoćniji isceljujući kamen svih namena. Pogodan je za lečenje rana iz traumatičnog detinjstva i podizanju samopoštovanja. Ovaj kristal vam neće dozvoliti da tugujete u samosažaljevanju oko onoga što ne možete da promenite. Uvećava energiju. Gorski kristal pojačava energiju svih ostalih kamenova.
Ima sposobnost da predaje i prima energiju, čisti auru i simbolizuje dobrobit celog bića.
Savršen je za fokusiranje afirmacija i molitvi. Stimuliše psihičku percepciju, uči svaku osobu na njenom sopstvenom nivou i sopstvenom brzinom.Vraća izgubljena sećanja, rešava probleme, odvraća negativnosti, ponovo otkriva naše sposobnosti za koje smo mislili da su izgubljene, povećava naše nadčulne sposobnosti.
Gorski kristal je vrhunski isceljitelj. Koristi se u svim stanjima od stimulacije imunog sistema i prevencije do najtežih oboljenja. On odlično čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprečava infarkt, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak.
Gorski kristal se čisti pod mlazom mlake vode 2-5 minuta. Puni se na suncu od 1 do 2 sata.
Eliksir služi za brzo obnavljanje telesne snage. Tvrdi se da kristal kvarca ako se tokom dana nosi uz sebe povecava snagu koncentracije. Providni kvarc je univerzalan kamen za energetsko čišćenje svih nivoa, od fizičkog prostora u kome boravimo, preko našeg fizičkog tela, svih organa, do emotivnog i mentalnog nivoa. Otklanja blokade, pretvara negativnu energiju u pozitivnu, jača celi organizam.

уторак, 25. децембар 2012.

FASHION JEWELRY NATASA


BROJANICA-AHAT,VULKANSKI KAMEN


.VULKANSKI KAMEN...... Bodzi kamenjeje medju najefikasnijim uzemljujucim kamenjem.Oni vas nezno, ali cvrst vracaju na zemlju i u vase telo, spustajuci vas u sadasnjost, posebno nakon posla u drugim duhovnim stvarnostima.Izuzetno su korisni za ljude kojima je tesko da mrdnu od pocetne tacke u inkarnaciji.Imaju snaznu zastitnu ulogu i veoma su korisni u prevazilazenju blokada,
Glatko kamenje ima zensku energiju, a ono sa ispupcenjima musku energiju.Bodzi kamenje balansira i puni energijom, a par dovodi u ravnotezu musku i zensku energiju unutar tela i uskladjuje cakre i suptilna tela,Zbog svoje jake povezanosti sa zemljom, bodzi kamenje je korisno za biljke i useve, iako kamen moze da se dezintegrise ako se ostavi u tlu ili ako se izlozi nepovoljnim vremenskim uslovima.
Psiholoski, bodzi kamenje rasvetljava blokade na svim nivoima.Cisti blokirana osecanja i zaceljuje bolna secanja.Takodje otkriva negativne modele razmisljanja i samoporazavajuca ponasanja za transformaciju.Dosezuci do uzroka psihosomatskog oboljenja, razgradjuje blokade na fizickom i suptilnim telima.Drzanje bodzi kamenja ce uskladiti vas na vasim senovitim sopstvom, izvlaceci na povrsinu vase potisnute kvalitete tako da mozete pazljivo osloboditi u njima i naci dar.Fizicki, bodzi kamenje stimulise tok energije kroz sisteme meridijana tela.Mentalno, bodzi kamenje vam skrece paznju na mentalne ureze i hipnoticke komande iz proslosti.Bodzi kamenje moze da bude emotivno stabilizujuce, ali mu je svojstveno da insisitra da se svaki neophodan posao zavrsi.


LECENJE Bodzi kamenje isceljuje energetske blokade, oslobadja bola i potpomaze regeneraciju tkiva.Korisno je kada je fizicka energija niska i kada je stanje tesko.Na suptilnom nivou uskladjuje cakre i popravlja i puni energijom "rupe" u auricnom telu.


POLOZAJ Drzati dva bodzi kamena u rukama desetak minuta ili ih staviti na blokirano ili bolno mesto.Mozete takodje da napravite zastitnu mrezu oko svoje stolice dok meditirate.


Plavo bodzi kamenje ima visoku, ali uzemljenu duhovnu vibraciju.Izuzetno je korisno kada se putuje izvan tela, posto olaksava putovanje i cuva telo dok se dusa ne vrati.

VELIKI IZBOR BROJANICA RADJENIH PO NATALNI KARTAMA


KAKO ODABRATI SVOJ KRISTAL-NATASA CVETKOVIC


понедељак, 24. децембар 2012.

VELIKI IZBOR BROJANICA...UNIKATNI NAKIT NATASA


BROJNAICA...TURMALIN

Turmalin - Inspirise razum, donosi prijateljstvo, srecu i zdravlje. Pojacava osecanje ljubavi i samouverenosti. Poseduje svojstvo magneta. Boja: crna, zelena, roze, zuta, plava, boje lubenice. Ima veliki spektar delovanja. Posebno pozitivno utice na nervni sistem, dovodi snaznu energiju u sve organe i regenerise ih. Crni turmalin stiti nosioca od tudjih negativnih uticaja. Oslobadja psihicke blokade, negativnu energiju, zracenje svih vrsta.
Ima jak uticaj na ljubav i prijateljstvo, kojima daje stabilnost i trajnost. Mnogi ga nazivaju kamenom muza jer svojim duginim bojama inspiriše i podstiče kreativnost.


Duhovno - Pomaže u boljem razumevanju sebe.
Psihički - Povećava samopouzdanje i uklanja strah. Oslobađa od ideje da se osećate kao žrtva i uči da se kroz životne nedaće krećete s odlučnošću i osmehom. Leči bol posle gubitka.
Fizički - Crni turmalin odbija negativnu energiju i neutralizuje blokiranu energiju unutrašnjih organa. Zeleni jača telo i duh, dobar je protiv glavobolje i migrene. Prozirni detoksifikuje, a plavi oslobađa od stresa i daje miran san.

BROJANICA...AHAT


AHAT...Brojna su verovanja vezana za ahat.
Veruje se da štiti od slučajnih padova i nesreća uopšte. Leči nesanicu, daje lepe snove i širok pogled na svet. Privlači sreću, povećava koncentraciju i dobro raspoloženje. Kažu da pomaže u prevazilaženju mana, strahova i usamljenosti. Veruje se da otklanja kletve i lošu sreću. Mnogi smatraju da umiruje u stresnim vremenima i daje snagu i hrabrost. Umetnici i pisci su koristili ahat da povećaju kreativnost. Ahat je dobar kad se osećate pobeđeno, kad se gušite pod odgovornostima i pritiskom. U starim vremenima verovalo se da ahat ratnike čini jakim i donosi im pobedu. Kažu da ahat treba dati tinejdžerima, da ne bi potpali pod tuđi uticaj. Izuzetno je dobar za ljude koji ne znaju da praštaju, jer oslobađa ogorčenosti. Pomaže u osnivanju prijateljstva, naročito agresivnim i jakim ličnostima, jer daje moć ubeđivanja i kreativnost i pomaže da sa ostavi prijatan utisak na sagovornika.U emotivnom smislu ahat jača samopouzdanje. Ahat hrani ljubav, iskrenost, hrabrost, snagu. Daje obilje, bogatstvo, sreću, prihvatanje, zaštitu, ravnotežu, harmoniju, iskrenost, sigurnost. Takođe budi urođene talente.

LICNE BROJANICE RADJENE PO NATALNOJ KARTI..

UNIKATNI NAKIT NATASA..IZRADJUJE..LICNE BROJANICE RADJENE PO NATALNOJ KARTI..OD DRAGOG KAMENJA...SWAROVSKI KRISTALA I SREBRA..